Operació policial

Desmantellen un grup criminal a Tarragona: un integrant tenia 5 ordres de presó

La policia els vigilava des del mes de juliol

La Guàrdia Urbana de Tarragona va dur a terme un dispositiu especial aquest dimecres 7 de setembre per desmantellar un grup criminal que estava causant moltes molèsties als veïns del barri del Pilar.

Els fets es remunten al mes de juliol, quan la policia tarragonina va rebre una gran quantitat de queixes veïnals. Totes elles apuntaven que al bloc de les Camises d'aquest barri tarragoní s'hi venien drogues. A partir d'aquí, la Guàrdia Urbana de Tarragona va activar un dispositiu en el qual es va iniciar una vigilància a l'edifici per identificar els causants de totes aquestes molèsties.

Aquest dimecres, a les quatre de la tarda, els agents van dur a terme un dispositiu especial per desmantellar el grup criminal.

En total hi van participar cinc dotacions uniformades i una no uniformada, les quals implicaven 12 efectius de la Guàrdia Urbana.

Durant la seva intervenció van detenir dos homes i dues dones. Els homes van ser arrestats per un delicte contra la salut pública i pertànyer a un grup criminal. Pel que fa a les dones, a una d'elles se l'acusa pels mateixos delictes i també un altre d'usurpació de l'estat civil. La segona dona, a banda de cometre delictes contra la salut pública i pertànyer al grup criminal, acumulava fins a cinc ordres de crida i cerca amb ingrés a la presó.