Guàrdia Civil

Ara mateix: Macrooperatiu a Salou contra la perillosa banda llatina dels Trinitarios

Los Trinitarios, una banda juvenil llatina molt violenta, s'hauria establert a Salou i s'esperen diverses detencions

Espectacular operatiu policial de la Guàrdia Civil aquest matí de dimecres, 8 de juny, a Salou. L'objectiu en aquesta ocasió, segons ha avançat elCaso.cat, és la banda criminal juvenil Los Triniatarios.

Des de les cinc de la matinada que la Guàrdia Civil està duent a terme diverses entrades en pisos del carrer d'Amposta de Salou. S'espera que al final d'aquest dispositiu hi hagi una desena de detencions.

Una perillosa banda llatina juvenil

De moment es coneixen pocs detalls sobre aquesta operació policial. L'objectiu és clar, la banda juvenil llatina Trinitarios, però no se sap si estaria establerta al municipi de la Costa Daurada o simplement era una zona de pas.

Es tracta d'un operatiu nombrós pel que fa als agents que hi participen. L'operatiu es porta a terme des del grup d'informació del cos policial i s'ha decretat el secret de les actuacions.

Salou i un tiroteig mortal per resoldre

Cal recordar que encara no fa ni un mes que Salou va viure un dels successos més violents que es recorden. En hora punta i en un carrer molt concorregut, dos joves van assassinar a trets un altre noi de només 24 anys davant l'atònita mirada dels presents.

Un d'ells va aconseguir fugir després del tiroteig i encara es troba en parador desconegut. Es desconeix si aquesta macrooperació policial tindria relació amb aquest brutal succés que va passar el 9 de maig a Salou. 

És clar, però, que la capital de la Costa Daurada torna a ser protagonista als mitjans de comunicació per un succés d'especial importància, ja que la banda llatina Triniatarios és una de les més violentes que hi ha a l'Estat i a poc a poc s'ha anat estenent pel territori.