Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Un operatiu conjunt de Mossos, Guàrdia Urbana i Policia Nacional acaba amb diverses denúncies a Reus

Es van interposar denúncies relacionades amb les drogues, el trànsit o per no dur la mascareta

Tarda i vespre moguts, els d'aquest divendres, 9 d'octubre, al barri de Sant Josep Obrer de Reus. Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional van iniciar un operatiu policial conjunt de prevenció que es va saldar amb diverses denúncies i actes administratives. 

L'operatiu va començar al voltant de dos quarts de sis de la tarda i es va allargar fins a les deu de la nit. Es tractava d'un dispositiu de seguretat i de prevenció de diversos delictes relacionats amb el trànsitdrogues o infraccions penals.

Al llarg de les quatre hores i mitja de dispositiu, els agents de Mossos, Guàrdia Urbana i Policia Nacional van acabar interposant diverses actes per tinença de drogues tòxiques, substàncies estupefaents i psicotròpiques. També es van interposar diverses denúncies per no tenir la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) en regla o per manca de l'assegurança obligatòria. Per això, es van immobilitzar diversos vehicles. A més, també es van posar algunes denúncies de trànsit i també alguna denúncia administrativa per no dur la mascareta posada. Els Mossos apunten que no hi va haver cap detenció al llarg de tot el dispositiu.