Mossos d'Esquadra de nit amb les llums enceses

Operatiu policial en dos bars de Segur de Calafell: 23 identificats i 12 denúncies

Es va produir la nit de divendres i va comptar amb la participació d'agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Calafell

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Calafell van fer aquest passat divendres a la nit un operatiu conjunt en dos bars de Segur de Calafell. Segons ha informat la policia catalana en un comunicat, en ambdues actuacions van identificar 23 persones. Així mateix, van interposar fins a una dotzena de denúncies per infraccions administratives.

Segons les dades dels Mossos, els agents van aixecar dues denúncies per tinença de drogues, dues actes d'inspecció dels locals amb diverses infraccions administratives, tres citacions a persones per la llei d'estrangeria, dues actes de denúncia per la llei d'Ordenació del Mercat de Tabac, una denúncia per la Llei Tributària i dues denúncies per contraban amb el comís de 8 caixes de tabac tipus 'shisha'.

Més d'un centenar d'identificacions a Salou

D'altra banda, la matinada de diumenge, entre la una i les sis, un dispositiu conjunt dels Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Salou en dos locals d'oci del municipi va acabar amb 132 persones identificades i 27 denúncies interposades: 11 per tinença de drogues, set per armes prohibides, cinc per normativa fiscal i quatre per situació irregular.

Així mateix, també es van detectar dues infraccions administratives en els espais inspeccionats, situats al carrer de Carles Buïgas. Les inspeccions i registres a la zona d'oci van permetre trobar estupefaents i armament prohibit com esprais d'autodefensa, porres extensibles i elèctriques i, fins i tot, un arpó. També es va denunciar la venda il·legal de tabac al detall, de la qual se'n va fer càrrec la Guàrdia Civil.