Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Nou cop al tràfic de drogues a Tarragona: diversos detinguts al territori

L'operatiu és conjunt entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil

Nou cop policial al tràfic de drogues al Camp de Tarragona. En aquesta ocasió es tracta d'un operatiu que s'està duent a terme en aquests moments i que fa referència a una organització criminal dedicada al tràfic de cocaïna.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'operatiu s'està realitzant conjuntament amb la Guàrdia Civil des d'aquest dimarts 9 de novembre a primera hora. De moment hi hauria 5 detencions, de les quals 3 han estat a Valls, una a Reus i una a Santa Oliva, al Baix Penedès.

El jutjat d'instrucció número 2 de Reus és qui tutela la investigació d'aquests presumptes delictes relacionats amb el tràfic de drogues i pertinença a grup criminal. Està previst que els agents duguin a terme fins a cinc escorcolls en cases i dos en garatges.

L'operatiu que s'ha allargat durant bona part del matí, finalment ha acabat amb set entrades i escorcolls al Vendrell, Reus i Valls. En aquestes entrades han localitzat 1,7 quilograms de cocaïna, 28 d'haixix, 300 grams de MDMA, 73.000 euros i una pistola amb 13 cartutxos.