Steen Nodwell, un britànic apallissat a Salou

El pare britànic que donaven per mort a Salou: apallissat i llençat per un penya-segat

L'Steen va resultar malferit durant la seva estada amb uns amics a la Costa Daurada

Greu incident el que va succeir el passat divendres, 11 de juny, a la localitat de Salou. Un home de nacionalitat britànica, de 29 anys, va ser greument apallissat mentre estava de vacances al municipi de la Costa Daurada.

La víctima de l'agressió és Steen Nodwell i passava uns dies a la nostra demarcació amb amics. Ell va ser perseguit per un grup d'homes que van atacar-lo brutalment i, tot seguit, el van llençar per un penya-segat. 

Aquesta és la història que explica la Bethan, la seva germana, que està recaptant fons a través de la plataforma GoFundMe per ajudar al seu germà. L'Steen va ser donat per mort durant una estona durant les seves vacances a Catalunya, segons explica.

Steen Nodwell, un britànic apallissat a Salou
La seva família el va donar per mort durant les seves vacances | GoFundMe

Busquen els diners per poder tornar al Regne Unit

L'Steen és un pare de família amb tres fills, de Weston-super-Mare a North Somerset, que havia anat de vacances amb un grup d'amics a Salou. Durant la seva estada, va ser colpejat brutalment i llençat per un penya-segat, causant-li greus ferides.

Després d'això, malferit, la seva família explica que amb determinació i coratge va aconseguir aixecar-se i caminar per demanar ajuda. Una acció fonamental per poder seguir amb vida, ja que si no ho hagués fet, podria haver-hi un futur diferent.

En haver aconseguit ajuda, se'l va atendre i desplaçar fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per ser tractat de les greus ferides. En concret, la família indica que té dos braços trencats —un dels quals amb una fractura composta—, la mandíbula trencada, una cavitat ocular i una part del crani fracturat, un pòmul trencat, lesions internes i molt més.

La família indica que, per sort, la seva targeta GHIC cobreix totes les cirurgies necessàries. Tot i això, hi ha moltes despeses que necessiten pagar, motiu pel qual han fet el GoFundMe per recaptar diners.

A causa de les seves lesions no podrà volar durant més d'un any i el trajecte fins al Regne Unit l'haurà de fer terra. Un camí de més de 18 hores on es necessita assistència mèdica. A més, una despesa que augmentarà, ja que troben necessari que estigui la família amb ell perquè necessita ajuda i suport.