Dos vehicles dels Bombers de la Generalitat en un incendi a la Bisbal del Penedès

Pateix greus cremades en un incendi a casa seva a les Borges del Camp

El foc es va originar al garatge del seu immoble

Gran ensurt el viscut aquest dissabte al vespre a la localitat de les Borges del Camp. Els Bombers de la Generalitat van actuar en un incendi en un habitatge situat al camí de Riudecols de la localitat del Baix Camp.

Segons informa el cos, es va rebre un avís, als voltants de tres quarts de nou, d'un foc que afectava un garatge d'un immoble. Després d'activar vuit dotacions, els  Bombers, en arribar al lloc de l'incident, es van trobar que no hi havia flames al lloc.

L'origen del foc hauria estat una fuita de gasolina al garatge de l'immoble de les Borges del Camp i, quan el combustible es va apagar, també van finalitzar les flames que hi havia.

El propietari de l'immoble, quan va veure les flames, es va disposar a apagar-les. L'home ho va aconseguir, però va patir cremades de diverses consideracions que van obligar a traslladar-lo a un centre hospitalari amb cremades de segon grau.

A l'interior de l'habitatge també hi havia altres persones. Aquestes, però, es van evacuar i no van patir danys ni ferides en conseqüència de l'incendi.