Tres agents de la Policia Local de Cambrils

Pega la seva dona davant dels seus fills menors d'edat a Cambrils

La Policia Local de Cambrils l'ha detingut per un cas de violència en l'àmbit de la llar

La Policia Local de Cambrils va obrir diligències per un cas de violència en l'àmbit de la llar al municipi. Uns fets que van succeir aquest passat diumenge després de rebre l'avís de la víctima.

Segons informa la policia cambrilenca, a un quart i set minuts de les deu del matí es va rebre l'alerta d'una dona explicant els fets que succeïen a casa seva. La informació que els arriba era que el marit l'estava pegant.

L'agressió estava passant al barri del Port de Cambrils el 22 de maig. El marit, de 42 anys, estava pegant la seva dona, de 34 anys, davant dels seus fills menors d'edat, de 7 i 2 anys.

En arribar la Policia Local de Cambrils es va procedir a la detenció de l'agressor i es van instruir diligències per violència en l'àmbit de la llar.

En conseqüència de l'agressió que estava patint la dona va ser traslladada d'urgència fins a un centre sanitari per ser atesa per les ferides que havia patit.

Ordres de cerca i detenció

Les actuacions policials a la localitat de Cambrils són una constant. La Policia Local, en els últims temps, ha fet moltes detencions de persones que tenien actives ordres judicials de cerca i detenció.

Una de les últimes que van fer els agents cambrilencs va ser el passat 17 de maig. A les 11.50 hores del matí, la policia feia un servei de vigilància a la zona de Vilafortuny. En aquest indret va detectar un vehicle, de la marca Suzuki, l'ocupaven dues persones sospitoses.

En ser aturats, es van identificar la conductora, una dona de 30 anys i veïna de Reus, i un home de 26 anys. En fer les comprovacions pertinents, es va veure que tots dos tenien una ordre judicial de cerca i detenció. A més, se'ls va enxampar amb possessió de petites quantitats de droga, en concret, cocaïna i haixix.

Per tot plegat, ambdós van quedar detinguts i van passar a disposició judicial.