Imatge policial d'un cotxe.

Intenta fugir dels Mossos a tota velocitat per l'AP-7 amb el cotxe ple de droga

Quan el van enxampar, també van descobrir que tenia el carnet de conduir retirat des del 2009

Persecució de pel·lícula en plena AP-7. Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres, 7 de setembre, un home de 34 anys després que intentés fugir de la policia a tota velocitat per l'autopista. Quan els agents el van atrapar, van comprovar com sumava un ampli llistat de delictes.

Els fets van passar a les sis de la tarda al quilòmetre 233 de l'AP-7, en sentit València, a l'altura de Tarragona. Una patrulla que estava en aquest punt va intentar aturar un cotxe a l'Àrea de Servei del Mèdol. En un primer moment el conductor va fer a les indicacions dels agents, però de sobte va decidir accelerar i iniciar una fugida a tota velocitat per l'autopista.

Sis quilòmetres després, al punt 239 de l'AP-7, els Mossos d'Esquadra el van atrapar i el conductor va aturar el vehicle. Quan els agents van aproximar-se al cotxe ja van comprovar que desprenia una forta olor a marihuana.

Gairebé vint quilos de droga al cotxe

Durant l'escorcoll que es va practicar a l'home i al vehicle van trobar-hi diverses bosses de gran capacitat plenes de cabdells de marihuana. Estaven a plena vista, als seients posteriors, i també al maleter. En total hi havia 19,5 quilos de droga.

Els Mossos d'Esquadra, tot i que ja havien detingut el conductor per un delicte de tràfic de drogues, van continuar amb les gestions pertinents i va ser llavors quan van descobrir que a l'home li constava una pèrdua de la llicència del permís de conduir: no tenia cap punt. Així doncs, finalment el detingut va acabar denunciat també pels delictes de  resistència i desobediència i conduir sense permís per pèrdua de vigència per la manca de la totalitat dels punts des de l’any 2009. 

Està previst que el detingut passi a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona en les pròximes hores.