Droga

Intenten fugir envestint 3 cotxes de Mossos en plena N-340 al Vendrell

La policia els va poder atrapar i van descobrir que transportaven quilos de droga al vehicle i milers d'euros

Persecució de pel·lícula al Baix Penedès. Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns, 19 de desembre, dos homes que van intentar fugir de la policia a tota velocitat i posant en perill diversos conductors i els agents.

Els fets van passar a les 22.30 hores, segons ha informat la policia catalana. En un control de pas rutinari a l'AP-7, a la sortida del Vendrell, els Mossos d'Esquadra van donar l'alto a un vehicle i quan aquest es va apropar al punt on eren els policies va accelerar i fugir a gran velocitat.

La persecució es va iniciar en plena autopista, mentre el vehicle fugitiu intentava despitar la policia fent maniobres perilloses per a la resta de conductors. Li van tenir efecte durant uns moments, perquè gràcies a les maniobres van poder arribar al Vendrell per l'N-340, però la coordinació policial durant la persecució va fer que els poguessin tancar el pas.

Quan el vehicle fugitiu es va veure acorralat per la policia, va decidir intentar fugir de nou envestint els vehicles dels Mossos d'Esquadra, tres en total, provocant danys als cotxes. En aquest punt, els dos ocupants van sortir del vehicle i van intentar marxar corrents, però els agents els van atrapar i els van aconseguir reduir, tot i que un d'ells es va resistir i va intentar agredir la policia.

Troben quilos de droga al vehicle fugitiu

Un cop els Mossos d'Esquadra van detenir els dos fugitius, dos homes de 23 i 34 anys, van escorcollar-los i els van trobar 9.081,20 euros en efectiu. També es va inspeccionar el vehicle que conduïen i allí la sorpresa també va ser majúscula, ja que hi van trobar quatre bosses on hi transportaven fins a 13,8 quilos de marihuana.

Per tot plegat, els dos joves van ser detinguts com a presumptes autors  d’un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues, atemptat als agents de l’autoritat, lesions lleus i resistència als agents de l’autoritat. A més, el detingut de 34 anys també va ser arrestat per conducció temerària.