Els Mossos d'Esquadra detenen el conductor d'un cotxe a Falset

Persecució de pel·lícula a Falset: a gran velocitat, borratxo i xoc contra la policia

Ha estat detingut pels delictes de conducció temerària, conduir sota els efectes de l'alcohol, danys i desobediència als agents de l'autoritat

Matinada complicada dels Mossos d'Esquadra. La policia catalana estava fent un control policial aquesta passada nit, quan un vehicle que es disposaven a aturar, ha iniciat una fugida a gran velocitat.

En saltar-se el control, han vist que l'individu anava conduint sense cinturó. En fer-ho a una velocitat per sobre de la permesa també estava posant en risc altres usuaris de la via.

Per aquest motiu, han iniciat una persecució per aconseguir aturar-lo. Finalment, els agents dels Mossos d'Esquadra han pogut enxampar-lo a Falset, quan l'home ha iniciat una conducció contra direcció i ha acabat xocant contra un vehicle policial. Els agents que anaven a dins del cotxe patrulla, es troben bé.

Un cop el conductor estava aturat i se l'ha identificat, s'ha pogut fer diverses comprovacions. Entre totes elles, s'ha vist com estava conduint sota els efectes de l'alcohol. En fer-li la prova d'alcoholèmia, ha donat una taxa positiva de 0,70 mg/l. Un fet que evidenciava l'ampolla de cervesa que portava al seient del copilot.

A més d'aquest delicte, l'individu tenia el permís suspès judicialment. També ha estat denunciat per circular sense el cinturó i tenir la ITV caducada.

Per tot plegat, l'home, de 45 anys, ha estat detingut pels delictes de conducció temerària, conduir sota els efectes de l'alcohol, danys i desobediència als agents de l'autoritat.