Un vehicle de la Policia Local de Cambrils

Persecució policial a Cambrils: tiren una arma per la finestreta i abandonen el cotxe

Els fets van tenir lloc el passat divendres a la tarda

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cambrils tenen oberta una investigació per identificar els individus que el passat divendres van saltar-se un control de la policia cambrilenca. En aquest sentit, durant la fugida, van tirar per la finestreta del cotxe una arma de foc carregada i, posteriorment, van abandonar el vehicle en què s'havien escapolit, amb les claus posades i un telèfon mòbil en el seu interior.

Segons ha explicat el 'Diari de Tarragona', els fets van tenir lloc el passat divendres, pocs minuts abans de les vuit de la tarda en un control de la Policia Local de Cambrils. En aquest sentit, un turisme de color gris va saltar-se el control i va marxar del lloc, iniciant-se una persecució per diversos carrers del municipi.

En un moment donat, mentre circulaven pel carrer Carrasclet, els individus que viatjaven al cotxe van tirar un objecte per la finestreta. En aquest sentit, els agents de la policia cambrilenca van observar que es tractava d'una pistola que estava carregada amb totes les bales.

Els fugitius abandonen el cotxe amb les claus posades i un telèfon mòbil en el seu interior

Finalment, els ocupants del vehicle van abandonar el cotxe amb les claus posades i un telèfon mòbil en el seu interior, segons ha informat el citat mitjà. Els individus van fugir a peu per la Riera de Maspujols, deixant enrere els agents, que no van aconseguir enxampar-los.

Després de la persecució, la Policia Local de Cambrils va avisar els Mossos d'Esquadra dels fets, alertant-los de la recuperació de l'arma, del vehicle i del telèfon mòbil.

El cotxe va ser traslladat en una grua per fer les perquisicions pertinents, mentre que es va fer una recerca en la zona per on havien fugit els ocupants del cotxe, tot i que no es va trobar cap rastre.