SEM

Una persona ferida en bolcar el seu cotxe enmig de la C-14 a Reus

Hi ha hagut durant una estona la carretera tallada en sentit Montblanc

Ensurt a la carretera C-14 al seu pas per Reus per un vehicle que, per causes que es desconeixen, ha bolcat enmig de la via. Un incident que ha passat en sentit Montblanc i ha provocat problemes a la circulació.

El servei d'emergències ha rebut l'avís d'aquest accident a un quart menys dos minuts de nou de la nit. En l'alerta s'informava que un vehicle ha bolcat en el punt quilomètric 2,9 de la via en sentit nord.

Segons han informat Bombers, que han activat dues dotacions per a treballar en l'accident, la persona que ocupava el cotxe estava a fora. Per tant, no s'han hagut de fer tasques d'excarceració de cap persona.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que també ha anat fins al lloc, ha evacuat la persona que ha resultat ferida en bolcar el seu cotxe fins a un centre sanitari. 

A causa de l'accident, Trànsit ha informat que hi ha hagut durant una estona la carretera tallada en sentit nord. Finalment, només ha quedat un carril tallat i hi ha hagut petites retencions en el punt on el cotxe ha bolcat.