Dos vehicles dels Bombers de la Generalitat en un incendi a la Bisbal del Penedès

Una persona resulta ferida per una caiguda de fustes a causa del vent a Nulles

Els bombers han assegurat la zona per evitar nous danys

Ensurt a Nulles  a causa del vent. El dimecres dia 18 de gener a la tarda, una persona va resultar ferida en aquest municipi de l'Alt Camp per unes fustes que van caure d'una casa. En concret, tal com explica El Vallenc, l'incident va passar en un immoble del carrer Sant Isidre que estava en obres.

A causa del fort vent que bufa aquests dies, les fustes van caure al carrer i van colpejar una persona. Afortunadament, només va patir ferides superficials en un braç.

El cos de Bombers  de la Generalitat de Catalunya va rebre l'alerta i es va desplaçar fins al lloc dels fets. Després de fer les comprovacions necessàries, va alertar al Sistema d'Emergències Mèdiques  i els bombers van assegurar la zona per evitar nous danys.

Més incidents a Tarragona

Aquest no ha estat l'únic incident a causa del vent. Ahir dijous al matí, el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) va tancar l’accés a la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau de manera preventiva a causa de les afectacions provocades pel vent a la coberta de l'equipament. Segons ha explicat l'Ajuntament de Tarragona en un comunicat, el vent ha afectat un total de dotze plaques del sostre d’aquesta instal·lació esportiva.

Els tècnics municipals treballen per arreglar els  desperfectes i poder reobrir així l'equipament al més aviat possible. En el seu comunicat, el consistori ha explicat que el cost aproximat dels treballs de reparació, que ja s’han iniciat, és de més de 10.000 euros.