Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Una persona, ferida en llençar-se per una finestra al Barri Antic de Valls per por que li fessin mal

De moment no s'ha interposat cap denúncia ni hi ha hagut identificacions

Nou episodi violent al Barri Antic de Valls. Una persona ha resultat ferida després de precipitar-se voluntàriament des d'una finestra, fugint de dues persones a les quals temia que li fessin mal.

Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, els fets han tingut lloc al voltant de la una de la matinada d'aquest dissabte, 22 de maig, al carrer de la Carnisseria de la capital de l'Alt Camp. Una persona s'ha llençat voluntàriament des d'una finestra, perquè tenia por  que dos individus més que es trobaven a l'interior de l'habitatge li fessin mal. Per aquest motiu, la persona s'ha precipitat de manera voluntària i ha caigut al carrer, resultant ferida.

Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han atès la persona ferida, juntament amb el personal mèdic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Finalment, la persona ferida ha sigut evacuada a un centre hospitalari. Per la seva banda, els Mossos  no han identificat les dues altres persones de les quals fugia la víctima, i caldrà esperar si aquesta interposa alguna denúncia

Augment de la inseguretat al Barri Antic de Valls

El Barri Antic de Valls està patint un preocupant augment de casos de baralles, agressions i robatoris. Tot plegat, provocant una sensació d'inseguretat entre els veïns del barri, que ja han manifestat el seu malestar i exigeixen a les autoritats que moguin fitxa per frenar els episodis violents. En una de les darreres baralles, dues persones van resultar ferides per arma blanca durant una forta discussió que s'hauria produït a la plaça del Pati per un tema de drogues.

Precisament un bar de la plaça de l'Oli ha decidit emprendre una acció reivindicativa per denunciar la inseguretat que es viu al barri. Es tracta del bar 'El Safareig', que està regalant ganivets als seus clients perquè es puguin «defensar i anar pel barri més segurs i tranquils».