Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Una persona mor després d'una baralla en un bar de Creixell

Mossos confirma que l'home ha mort per causes naturals

ACTUALITZACIÓ 28/05/2021 a les 12.30 hores

s Mossos d'Esquadra han confirmat aquest divendres al migdia que l'home mort hores després d'una discussió a Creixell va morir per causes naturals. Així ho revela l'autòpsia al cos, que descarta signes de violència o criminalitat i, per tant, no va ser víctima d'un homicidi, una de les hipòtesis que en un primer moment s'ha tingut en compte. 

NOTÍCIA 28/05/2021 a les 8.38 hores

Una persona va morir aquest dijous, 27 de maig, després de veure's involucrat en una baralla en un bar de Creixell. Els fets van passar cap a dos quarts de sis de la tarda, quan es va produir una baralla entre diverses persones en un local de l'avinguda de Navarra de Creixell. La víctima era el germà de la propietària del bar.

Segons apunta el 'Diari Més', els fets van començar quan un client va començar a barallar-se amb la seva parella amb una actitud violenta. L'home va intervenir en la baralla per evitar que el client continués agredint la dona, quan va rebre un fort cop amb un tamboret i va quedar estabornit. Entremig, també va intervenir el cambrer del bar, que també va intentar aturar la baralla i també va ser agredit pel client. 

Una ambulància va haver de traslladar la víctima a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, on va acabar morint hores després. Encara no s'ha pogut determinar si l'individu ha mort a conseqüència de les ferides de la baralla o bé per causes naturals o patologies prèvies, així que cal esperar els resultats de l'autòpsia, i es podran saber les causes de la mort i determinar si ha sigut un homicidi. Per la seva banda, els Mossos ja han obert una investigació.