Dispositiu antidroga a Valls

Lluita contra la droga: La policia deté 2 persones en un conegut bar del Pati de Valls

Els agents han intervingut substàncies a un client (denunciat per tinença de drogues), i s'han localitzat, al local, diners en efectiu

Matí convuls a Valls. Avui dimecres dia 9 de novembre a primera hora, el cos de  Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya ha dut a terme un dispositiu  conjunt amb la Policia Local de Valls en un establiment del centre de la ciutat. En concret, en un conegut bar  a tocar de la plaça del Pati de Valls, entre el carrer Gonzàlez Alba i la plaça dels Alls.

Aquest dispositiu, en base a la llei 4/2015 de protecció de la seguretat ciutadana, ha comptat amb la participació d'agents Unitats de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de Valls, els serveis regionals de la Unitat Regional de Policia Administrativa i la Unitat Canina.

El balanç del dispositiu són dues persones detingudes, una per requeriment judicial i l'altra és una dona, propietària de l'establiment, detinguda per un delicte de tràfic de drogues.

Els agents han intervingut substàncies a un client (denunciat per tinença de drogues), i s'han localitzat, al local, diners en efectiu (més de 5.000 euros) i també marihuana i estris per a la seva distribució al detall.

Finalment, la policia ha localitzat i intervingut diversos objectes de valor que el Grup Conjunt d’Investigació que tenen de Mossos i Policia Local de Valls haurà d'analitzar, ja que es treballa amb la hipòtesi que siguin objectes sostrets amb els quals es pagava les dosis de droga que es venien a l’establiment.