La Paula i l'Izan, els dos menors d'edat desapareguts del Vendrell

Sense pistes dels dos menors desapareguts al Vendrell fa gairebé una setmana

Les famílies dels dos joves han fet batudes en diferents zones del país

La Paula i l'Izan segueixen desapareguts. Aquests dos joves del Vendrell de catorze anys, que són parella, van ser vistos per última vegada el passat dimecres 7 d'abril, quan van anar a l'institut on tots dos estudiaven al Vendrell. A la sortida ja no van tornar a casa i, sis dies després, segueixen sense aparèixer.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació el dia 8, que encara no ha donat fruits. Des del cos de la policia catalana han apuntat que se'ls segueix buscant i l'única informació que han facilitat als mitjans és que tots dos van marxar sense els seus telèfons mòbils, cosa que en complica el rastreig.

Les famílies fan diverses batudes

Les famílies dels dos nois han fet diverses batudes pel Baix Penedès i altres zones de Catalunya, com ara Manresa, que han estat infructuoses. La mare de la Paula, la Jèssica, ha explicat a TarragonaDigital que durant aquests dies han rebut desenes de trucades de gent que creia que els havia vist, però cap d'aquestes informacions ha dut a la seva localització.

«Sembla que la marxa va ser voluntària, però després de tants dies ja no sabem què pensar», apunta la mare amb preocupació. La Paula i l'Izan estudiaven a l'institut de l'escola Sagrat Cor del Vendrell, al mateix curs, però en classes separades. Eren parella des de feia pocs mesos. El dia 7, els seus pares els van portar al matí al centre escolar, però a la tarda ja no van tornar a casa. La cerca continua i es demana a tothom que tingui alguna informació que truqui als telèfons 635 49 82 50 o 658 43 04 91, o als Mossos d'Esquadra.