Imatge d'un home armat mostrant les armes.

Novetats sobre el pistoler de Tarragona: el jutge decreta presó provisional

L'home, que dimarts va ferir quatre persones, continua ingressat en un hospital de Barcelona en estat crític

El titular del jutjat d'Instrucció número 5 de Tarragona ha ordenat presó provisional, comunicada i sense fiança per al vigilant de seguretat que el passat dimarts va ferir a trets quatre persones, tres companys seus de l'empresa de seguretat Securitas a Tarragona i un agent dels Mossos d'Esquadra a Reus. Cal recordar que el pistoler va resultar ferit crític després d'atrinxerar-se en una masia abandonada de Riudoms.

Des del passat dimarts a la tarda, l'individu està ingressat en un hospital de Barcelona, on va ser traslladat en helicòpter per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El jutjat ha obert una causa contra ell pels delictes d'homicidi, homicidi en temptativa, tinença d'armes i atemptat contra agents de l'autoritat. Quan sigui donat d'alta, l'home, de 45 anys i nacionalitat romanesa, ingressarà a presó.

L'agent dels Mossos que va resultar ferit ha rebut l'alta

Pel que fa a l'estat dels ferits que va provocar Eugen Marin Sabau durant els fets de dimarts, l'agent dels Mossos que va rebre un tret al braç en donar l'alto al pistoler ha estat donat d'alta i li faran seguiment a domicili. Ara com ara, segueixen hospitalitzats a l'Hospital Joan XXIII una treballadora de Securitas, que evoluciona favorablement i ha sortit de l'UCI, i el gerent de l'oficina, que segueix en estat crític.

Pel que fa al tercer ferit a les oficines de l'empresa Securitas de Tarragona, la seva evolució ha estat favorable després de ser intervingut quirúrgicament a l'Hospital de Santa Tecla, tot i que no s'ha revelat encara si ha estat donat d'alta.