Un vehicle de la Policia Local de Cambrils

Un pitbull ataca un gos i una dona a la platja de Cambrils: la propietària, denunciada

Els fets van tenir lloc aquest passat diumenge a la tarda al municipi de la Costa Daurada

Ensurt majúscul el que es va endur una dona que passejava amb el seu gos per la platja de Cambrils el passat diumenge, quan un pitbull, que anava deslligat i sense morrió, va atacar-la a ella i al seu animal. Davant això, la Policia Local del municipi va denunciar la propietària del pitbull per incomplir l'ordenança, segons ha informat el 'Diari de Tarragona'.

Els fets van tenir lloc diumenge a la tarda, quan es va rebre una trucada al telèfon d'emergències 112 que alertava que un gos d'una raça potencialment perillosa estava atacant un altre a la platja de Cambrils i que la propietària del gos atacat havia patit ferides en defensar el seu animal.

Davant l'avís, es va mobilitzar una patrulla de la Policia Local de Cambrils que va localitzar la víctima i el seu gos. Aquesta va explicar als agents que mentre passejava per la platja amb el seu gos va veure com un pitbull, que anava deslligat i sense morrió, que es dirigia cap a ella i la seva mascota.

Llavors, la dona va agafar el seu gos i va protegir-lo i l'animal atacant va provocar-li unes esgarrapades lleus i una ferida a la mà de poca gravetat.