Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local de Cambrils

Les càmeres lectores de matrícules solucionen el robatori d'una bicicleta a Cambrils

La bicicleta tenia un valor de 2.500 euros

Les càmeres lectores de matrícules instal·lades als accessos del municipi de Cambrils han solucionat un cas d'un robatori d'una bicicleta. La Policia Local del municipi ha recuperat la bicicleta, d'un valor de 2.500 euros, que va ser sostreta el dia 8 d'octubre a la zona de Vilafortuny i la víctima va presentar la denúncia. A partir de la informació facilitada, la policia va analitzar el sistema de videovigilància i va poder obtenir dades del vehicle utilitzat pels lladres.

Dies després del robatori, el dia 20 d'octubre, la comissaria va rebre una alerta del sistema lector de matrícules perquè el vehicle identificat, un turisme Seat Ibiza, havia tornat a entrar a Cambrils. En rebre l'alerta, les patrulles van localitzar el vehicle a l'Avinguda Diputació, a la platja de l'Esquirol, i van detenir un dels ocupants. Poc després, van localitzar i detenir el segon ocupant a l'entrada del Port de Cambrils

Als volts de les 14 hores, es va recuperar la bicicleta sostreta, que estava guardada a Salou. La Policia Local de Cambrils ha obert diligències per delicte de furt, que seran dirigides al Jutjat d'Instrucció de Reus. Els dos detinguts  són veïns de Tarragona i tenen 43 i 48 anys.

Altres detencions a Cambrils

Ahir dimecres la policia també va obrir diligències a persones que tenien ordres judicials. En el primer cas, ocorregut poc abans de les 5 de la tarda, un home, veí de Tarragona de 30 anys, circulava de forma temerària pel passeig Miramar, al port de Cambrils, i va atropellar una dona de 62 anys. Al lloc hi va intervenir una patrulla de la Policia Local, que el va identificar i va comprovar que tenia ordre i requeriments judicials per part de jutjats de Tarragona i d’Arenys de Mar. 

En el segon cas, a les 22.35 hores es va rebre avís telefònic d’alteració per part d’una dona al carrer País Basc. Al lloc es van traslladar dotacions de patrulles de la Policia Local, que van localitzar a una dona de 27 anys que estava cridant  i faltant al respecte als seus progenitors  i que estava trencant una ordre judicial d’allunyament. Per això va ser detinguda  i ha passat a disposició judicial.  Es dona la circumstància que és el tercer cop que se la deté per fets similars des de l’agost.