La Policia Local de Torredembarra i els Mossos d'Esquadra en un opeartiu antidroga

El tràiler interceptat a Torredembarra que portava vehicles que amagaven un secret

A l'interior dels maleters del cotxe hi havia una càrrega de 44 kg de marihuana

Nou cop al narcotràfic de marihuana a les comarques de Tarragona. Aquest cop ha estat el torn del municipi de Torredembarra on s'ha localitzat un tràiler que transportava un gran carregament d'aquesta substància estupefaent.

Segons ha informat la Policia Local de Torredembarra, aquesta tarda s'ha interceptat un tràiler al polígon Roques Planes del municipi. El camió aturat transportava vehicles que amagaven droga al seu interior. En concret, s'ha trobat un carregament de 44 kg de marihuana a l'interior dels maleters.

En l'operatiu s'ha aconseguit aturar el camió que portava matrícula romanesa. El conductor d'aquest vehicle ha estat detingut. Tot i això, hi ha una altra persona que conduïa un turisme de suport al tràiler que s'ha escapolit.

Davant dels fets, la Policia Local de Torredembarra ha demanat suport a la Policia Local d’Altafulla, la primera actuació conjunta en el marc del conveni de col·laboració signat amb les policies de les localitats veïnes d’Altafulla i de Creixell. L’operatiu continua obert i també hi participen els Mossos d’Esquadra.