Imatge de la comissaria de la Policia Local de Torredembarra

La sorpresa de la policia en un control d'alcoholèmia i drogues a Torredembarra

També es va enxampar un home que portava una arma blanca de grans dimensions a l'estació de tren

La Policia Local de Torredembarra ha tingut feina durant aquesta última setmana. El passat dimecres ja es concretava la detenció d'un individu que estava en cerca, detenció i personació per robatori amb força i falsificació i falsedat documental.

A més d'aquest, aquest cap de setmana s'han fet diferents controls d'alcoholèmia i drogues a la localitat. En aquests, s'ha denunciat penalment una persona que conduïa un ciclomotor sense carnet ni assegurança.

En el mateix cap de setmana, es va enxampar un home que portava una arma blanca quan intentava accedir al tren sense bitllet.

Sense carnet ni assegurança

Durant el cap de setmana, en el dispositiu de la policia torrenca s'han controlat 43 vehicles. D'aquests, s'han registrat un total de sis alcoholèmies positives administratives, un positiu d'alcoholèmia penal i quatre vehicles immobilitzats. 

Entre aquests, a més, es va detectar un conductor que circulava amb un ciclomotor sense haver obtingut mai cap permís de conduir i, a més, no disposava de cap assegurança del vehicle de dues rodes.

A més d'aquests controls, durant el diumenge a la tarda, agents de la Policia Local van intervenir una navalla de 21 centímetres a un home, veí de Barcelona, que volia accedir al tren sense bitllet.

Els vigilants de Renfe van alertar la Policia Local dels fets. Per aquest motiu, l’home serà sancionat per portar la navalla i s’està a l’espera que els vigilants presentin denúncia.

Un detingut per cerca i detenció 

El passat 16 de febrer, la Policia Local de Torredembarra va detenir un individu que estava en cerca, detenció i personació per robatori amb força amb una ordre dictada pel jutjat penal 2 de Barakaldo. També ho estava per falsificació documental del jutjat penal 15 de València i falsedat documental pel jutjat d'instrucció 2 de Massamagrell de València.

La detenció es va realitzar al voltant de tres quarts de sis de la tarda, quan l’home es va presentar en dependències policials per recollir del dipòsit municipal un vehicle que havia estat retirat per la grua.