Imatge d'una persona detinguda

La Policia de la Torre deté cinc persones en la darrera setmana per diversos delictes

També van denunciar un conductor per conduir begut i amb el permís retirat

La Policia Local de Torredembarra ha detingut cinc persones en la darrera setmana per diversos fets delictius al municipi. La primera detenció es va produir el passat 26 de juny, quan la propietària d'un pis del carrer de la Capella va alertar el cos de seguretat que va trobar un home amb una motxilla quan va entrar a casa amb el seu fill, menor d'edat.

Els agents van comprovar que la porta estava forçada i van iniciar la recerca, seguint la descripció feta per la dona. Dues hores després, una patrulla de la Policia Local de Torredembarra va localitzar el presumpte autor de l'intent de robatori i el van acabar detenint.

La segona i la tercera detenció es van produir l'endemà, 27 de juny, després que un veí de l'avinguda de Montserrat alertés que havia vist dos joves accedint al pis de davant seu. Una vegada al lloc dels fets, els agents de la Policia Local de Torredembarra van veure els lladres escapolint-se per una finestra i els van interceptar.

Els dos joves van explicar que havien passat la nit al pis perquè no tenien altre lloc on estar-se. Els agents van comprovar que no hi havia ningú més a l’interior i, després de confirmar amb la propietària que procediria a la denúncia dels fets, van detenir els dos individus que van passar a disposició judicial.

Robatori amb força en una casa del carrer de les Mimoses

D'altra banda, la nit del passat 27 de juny, agents de la Policia Local de Torredembarra van detenir dues persones per un robatori amb força en una casa del carrer de les Mimoses. Diversos veïns de la zona van alertar que dues persones havien trencat un vidre de l'habitatge unifamiliar. Les patrulles es van desplaçar al lloc dels fets i després de la descripció d'un dels veïns van iniciar la recerca.

Aquesta va tenir resultat poc després, ja que les dues persones van ser interceptades per una de les patrulles policials. En aquesta intervenció, dues patrulles dels Mossos van donar suport a la Policia Local de Torredembarra.

Per últim, la matinada del 29 de juny, es va denunciar el conductor d'un vehicle per conduir begut i amb el permís de conduir retirat. El vehicle va estar a punt de provocar un accident, ja que conduïa a més velocitat de la permesa i fent cas omís a un Stop.