Presó de Mas d'Enric al Catllar (Tarragona).

«Brutal agressió» d'un pres de Mas d'Enric a dos funcionaris del centre

L'intern va tirar per les escales a un vigilant aquest diumenge | Les víctimes es troben de baixa

Un intern de la presó de Mas d'Enricha agredit amb força a dos dels funcionaris del centre aquest cap de setmana,  segons han confirmat fonts sindicals de la presó a TarragonaDigital. Els fets han tingut lloc la tarda d'aquest diumenge, 1 de desembre, i els dos treballadors ferits es troben actualment de baixa. «Estem parlant d'una brutal agressió que va més enllà dels incidents puntuals que es poden produir en una presó», han confirmat aquestes mateixes fonts.

El pres, que descriuen com una persona de tarannà violent i de complexió corpulenta,  va agredir a una treballadora de Mas d'Enric per causes que encara es desconeixen  «amb molta força». Poc després, a un altre funcionari que va acudir a socórrer la seva companya, també el va començar a agredir fins al punt de tirar-lo per les escales de la presó, informen les fonts del sindicat majoritari  de la presó situada al terme municipal del Catllar.

Els funcionaris agredits a la presó de Mas d'Enric es troben actualment de baixa

Els funcionaris agredits es troben actualment de baixa, a l'espera de confirmar el seu pronòstic final, i l'agressor va ser traslladat de forma immediata al mòdul d'aÏllament de màxima seguretat del centre, previst per a casos d'aquesta magnitud. Des de CSIF no amaguen la seva preocupació i exposen que «no és gens habitual que es produeixin episodis de violència com aquest», si bé la valoració dels fets que han comunicat és encara «prudent» fins acabar d'investigar les causes del succés.