Imatge de l'accés al centre penitenciari de Mas d'Enric.

Un pres de Mas d'Enric s'escapa durant una sortida programada a la platja

Els fets van tenir lloc aquest dimecres a Tarragona i els Mossos estan buscant l'intern

Un pres que compleix condemna al Centre Penitenciari Mas d'Enric del Catllar va escapar-se aquest dimecres aprofitant una sortida terapèutica en grup a Tarragona. Segons fonts consultades del Departament de Justícia, l'intern estava acompanyat per professionals de la presó i altres presos i va aprofitar l'hora de dinar per marxar.

En aquest sentit, el digital 'El Caso' ha informat que els fets haurien tingut lloc en una platja i que l'home s'hauria excusat per anar a buscar un gelat. Des de Justícia han explicat que es tracta d'un pres que compleix una condemna de sis anys per robatori i que està previst que obtingui la llibertat l'any 2024.

Les fonts consultades han assenyalat que aquestes sortides terapèutiques programades es fan amb interns que els queda poc temps de condemna per tal d'apropar-los de nou a la societat.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar un dispositiu per tal de localitzar-lo, fet que encara no s'ha produït. Així mateix, segons el digital 'El Caso', el Grup de Recerca Activa de Fugitius ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets.