Mossos d'Esquadra

El president del club d'atletisme de Cambrils acusat d'abusos sexuals

Segons les primeres informacions, l'home hauria abusat de més de mitja dotzena de nenes del club

Nou delicte d'abusos sexuals. El president del club d'atletisme de Cambrils, ha estat detingut pel cos de la policia catalana per abusar, presumptament, de nenes menors d'edat. Tal com informa El Periódico, les víctimes tindrien entre 13 i 16 anys i el detingut hauria sigut el seu entrenador.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 60 anys a Cambrils, el Baix Camp, com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual contra menors d'edat. Els agents van arrestar-lo aquest dimarts, després de rebre diverses denúncies d'integrants del club d'atletisme del municipi, on l'home exercia de president i alhora, d'entrenador.

Ha quedat en llibertat

Segons les primeres informacions, el suposat agressor de 60 anys, hauria fet tocaments a més de mitja dotzena de nenes del club. Així ho ha afirmat el mitjà esmentat anteriorment. Fins al moment no han transcendit més detalls sobre aquest terrible succés.

El detingut va quedar en llibertat en càrrecs aquest dimecres i se li ha dictat una ordre d'allunyament que li prohibeix acostar-se a menys de 200 metres de les instal·lacions municipals. Arran dels fets, els Mossos han obert una investigació sobre els fets. D'aquesta manera, caldrà restar a l'espera de com avança la investigació del cos policial.