Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana.

Sol·liciten presó per a l'autor d'una doble agressió sexual a una menor a la Canonja

També es farà el judici d'una agressió sexual a Segur de Calafell

L'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà aquesta setmana vinent tres casos d'agressió sexual on les víctimes han estat menors d'edat i es sol·licita presó als responsables dels fets. A més, també s'asseuran a la banqueta dels acusats persones acusades d'apropiació indeguda o malversació impròpia. Els judicis seran entre el dimarts 6 d'abril i el divendres 9. 

Agressions sexuals a Segur de Calafell i la Canonja

Un dels fets que aniran a judici van ocórrer a Segur de Calafell l'any 2018. Segons apunta el fiscal, l'acusat va convidar al menor a l'interior de l'establiment on estava treballant. Un cop dins, el va agredir sexualment. Per aquest motiu, el fiscal demana una pena de 8 anys i 6 mesos de presó  per l'acusat. 

Un any abans, a la Canonja, un individu va agredir sexualment dues vegades la mateixa persona, un menor de 16 anys. Segons apunta el fiscal, l'ascusat es trobava a casa de la víctima quan aquest la va acorralar quan sortia del bany, moment en què la va agredir sexualment. Dies després de la primera agressió, ho va tornar a fer. El fiscal demana la pena de 21 anys de presó pels dos delictes d'agressió sexual a menor de 16 anys i un delicte lleu de lesions.

Més delictes a judici

Entre els anys 2012 i 2013, dues persones van cometre un delicte d'apropiació indeguda a Vila-seca. Segons el fiscal, les acusades eren veïnes de la víctima. Aquestes, aprofitant la deterioració cognitiva que patia, van fer diversos traspassos i reintegraments als seus comptes. El fiscal demana per a cada acusada la pena de 4 anys de presó. 

L'any 2016, als Pallaresos, una persona no va fer efectiu l'ingrés a favor de la Societat Espanyola de Loteries, corresponent a la liquidació de diverses setmanes. El fiscal demana la pena de 4 anys de presó  per la persona acusada d'un delicte de malversació impròpia.