Els serveis d'emergències en un accident a Amposta

El conductor escàpol, drogat i sense permís causant d'un accident a la T-344, a presó

Va provocar un accident a la T-344 després de fugir d'un control policial a Freginals

Un individu conduïa drogat, sense carnet i fugia d'un control policial a Freginals  abans de provocar un accident per encalçament amb cinc vehicles implicats, a la carretera T-344, a Amposta. Un greu incident que va succeir a la comarca del Montsià.

Al causant se li atribueixen delictes contra la seguretat del trànsit, no tenir el permís de conduir en vigor, conduir sota els efectes de les drogues, lesions per imprudència greu i desobediència greu als agents de l'autoritat. Per tot plegat, va ser detingut.

En passar per dependències judicials, el jutge decidia aquest dissabte que l'individu, de 32 anys i veí de Vilafranca del Penedès, ingressés a presó.

Fugida i accident múltiple amb ferits

El servei d'emergències rebia l'avís d'un accident a un quart menys cinc de dues de la tarda del passat divendres. Una topada on es van veure involucrats cinc vehicles a la T-344, però que tenia un antecedent i havia sigut provocat. 

Els Mossos d'Esquadra informaven que el conductor d'un vehicle tot terreny feia cas omís a les instruccions dels agents en un control a Freginals. No es va aturar, havia iniciat la fugida a gran velocitat i iniciaven el seguiment per la mateixa via.

Un cop havien arribat al terme municipal d'Amposta, els mossos observaven que s'havia produït un accident múltiple. Entre els vehicles implicats, hi havia el tot terreny escapolit.

De pressa, s'alertava al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat. Després de diverses indagacions, els policies van determinar que el vehicle escàpol havia envaït el sentit contrari de circulació col·lidint frontalment contra un altre turisme.

En conseqüència de la topada dels dos vehicles, altres tres s'accidentaven per encalçament. El SEM, en atendre els afectats, traslladaven dues en estat menys greu a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cita; tres en estat lleu a l'Hospital Comarcal d'Amposta; i una alta in situ.

El conductor que havia provocat l'accident, resultava il·lès. L'individu, un home de 32 anys, nacionalitat espanyola i veí de Vilafranca del Penedès, va quedar detingut en donar positiu en les proves indiciàries de detecció de drogues.

A més, es va comprovar que no tenia en vigor el permís de conduir per la pèrdua de la totalitat de punts. Després de passar a disposició judicial, l'individu ha ingressat a presó.