Un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona amb una de les detingudes durant l'operatiu

La família que es va convertir en la gran distribuïdora de droga a Campclar, a presó

Tres dones i un home d'entre 24 i 45 anys van ser detinguts en un gran operatiu

El mes d'abril no va començar amb bon peu per a una família de Campclar. El passat divendres, dia 1, un gran operatiu policial va acabar amb la detenció de tres dones i un home d'entre 24 i 45 anys que formaven part de la mateixa unitat familiar que se sostenia gràcies a un estil de vida que involucrava diversos delictes.

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona van posar en marxa a primera hora del divendres 1 d'abril un operatiu policial a Campclar. L'objectiu era enxampar aquest 'clan familiar' que havia esdevingut el principal distribuïdor de drogues a la zona.

Era un autèntic supermercat 24 hores de la droga, on els 'clients' podien comprar heroïna. Ara, el titular del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona ha decretat l'ingrés a presó dels quatre membres d'aquesta família que van ser detinguts el divendres passat. Tres dones i un home a qui se'ls acusa de delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i ocupació de béns immobles.

Una investigació que va començar fa mesos

Les detencions del dia 1 d'abril van ser la culminació d'una investigació que va començar fa mesos. El passat mes de desembre es va tenir coneixement de l'existència d'un pis al barri tarragoní de Campclar on es venia heroïna al detall.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar unes comprovacions que els van dur a comprovar com en aquest pis hi vivia una família que s'havia especialitzat en la venda de drogues durant les 24 hores del dia.

Els investigadors ja sabien, a més a més, que aquest pis estava ocupat. Un cop es va reunir prou informació, divendres passat un operatiu policial conjunt va fer possible l'actuació que va culminar amb la detenció de les quatre persones que formaven part d'aquesta família i que es dedicaven a aquest negoci il·legal.

Durant l'entrada al domicili ocupat també es van identificar compradors, als quals se'ls van requisar les drogues, i es va comprovar com l'electricitat que utilitzaven per a viure estava punxada. 

És per això que el jutge ha decretat el seu ingrés a presó i se'ls acusa de tràfic de drogues, així com pel fet de punxar la llum i viure en un pis ocupat.