Quatre bosses plenes de marihuana

Un home 30 anys ingressa a presó pel cultiu d’una plantació de marihuana a Querol

S'han localitzat tres zones de cultiu al Torrent d’Esblada de Querol amb més de 3.000 plantes

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar el dimecres dia 9 de juny un  cultiu  de marihuana a Querol. Van detenir un home de 30 anys i de nacionalitat albanesa, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Els treballs d’investigació es van iniciar el dimarts passat arran d’una informació rebuda sobre l’existència d’una possible plantació de marihuana en una zona aïllada, de difícil accés i amb molts desnivells.

Els mossos van comprovar que des d’una bassa ubicada en un punt elevat es feia arribar l’aigua de regadiu a tres zones boscoses del Torrent d’Esblada, a la Serra de Brufaganya. Es van localitzar 3.031 plantes de marihuana d’un metre d’alçada.

Durant aquestes gestions dutes a terme gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van sorprendre el detingut quan estava regant, tot i intentar fugir camp a través.

L’operatiu va culminar amb la troballa, en una altra finca, d’una vella casa derruïda que aquesta i altres persones feien anar per pernoctar-hi. Al lloc s’hi va trobar una petita cuina de gas, aliments i begudes, motxilles, roba i diverses bateries de vehicles que utilitzaven per generar electricitat.

El detingut va passar divendres al migdia a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.