Imatge de l'arma utilitzada en els robatoris en establiments del Baix Penedès

A presó un lladre que acumulava vuit robatoris violents en establiments del Baix Penedès l'últim mes

El detingut intimidava les víctimes amb una arma de foc i un ganivet de grans dimensions

Un home de 40 anys i veí de Cunit  va ser detingut divendres passat com a presumpte autor de vuit delictes de robatori amb violència i intimidació, quatre delictes de lesions i un de furt. L'arrestat, amb nombrosos antecedents policials, va passar dissabte a disposició judicial del jutjat en funcions de guàrdia de Vendrell i es va decretar l'ingrés a presó. Els Mossos investigaven diversos robatoris violents en establiments de Cunit i Segur de Calafell. En alguns va amenaçar les víctimes amb una arma de foc i un ganivet de grans dimensions.

Els primers robatoris van ser a principis d'abril en dos supermercats de Segur de Calafell i Cunit. En un dels establiments va amenaçar la treballadora amb una arma de foc i, en l'altre, amb un ganivet de grans dimensions. D'aquests robatoris es va endur els diners en efectiu de la caixa enregistradora. El 22 d'abril va cometre un tercer robatori violent en un locutori de Cunit on va exhibir de nou l'arma de foc per intimidar la víctima, a qui va agredir quan es va resistir. Del locutori va sostreure diners i diversos terminals de telefonia mòbil.

El quart robatori va tenir lloc en un supermercat de Calafell. Per amenaçar la treballadora va usar unes tisores i va colpejar la dona per intentar robar-li els diners de la caixa. El lladre va fugir sense botí quan la víctima va demanar auxili. Entre el 28 i el 29 d'abril, en només 16 hores de diferència, va cometre fins a tres robatoris violents, altra vegada a Cunit i Segur de Calafell. En aquests fets va amenaçar totes les víctimes amb un ganivet i un tornavís.

L'últim dels atracaments es va produir la tarda del 30 d'abril en una geladeria de Cunit, on va amenaçar a les víctimes amb una arma blanca i es va endur diners.