Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

A presó dos dels lladres implicats en sis robatoris amb força al Montsià

El tercer acusat ha quedat en llibertat amb càrrecs

El passat 27 de maig, els Mossos d'Esquadra van resoldre sis robatoris  amb força comesos a Sant Carles de la Ràpita i a la zona d'Alcanar Platja, després de detenir  els tres individus implicats en aquests delictes. 

En els últims mesos, els agents havien tingut coneixement d'un increment de robatoris  en domicilis i comerços en les dues localitats del Montsià. Arran dels robatoris, i amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Carles de la Ràpita, es va posar en marxa un dispositiu durant el període de confinament nocturn. Aquest va permetre, a finals del mes d'abril, identificar i detenir tres homes mentre realitzaven actes preparatoris per robar en un establiment comercial de Sant Carles de la Ràpita.

L'estudi dels indicis obtinguts en el lloc on van ocórrer algun dels robatoris, ha permès als investigadors determinar que aquests individus també serien els responsables de sis robatoris amb força en quatre domicilis i dos establiments comercials de Sant Carles de la Ràpita i Alcanar. En aquest sentit, el passat 27 de maig amb la detenció i la recuperació de diversos objectes sostrets d'un comerç, es va donar per tancada la investigació

Els tres detinguts, de 22, 23 i 29 anys, tots tres de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Carles de la Ràpita i Amposta, tenien nombrosos antecedents policials pels delictes contra el patrimoni, van passar a disposició judicial. 

El jutge va decretar presó  per a dos d'ells, mentre el tercer va quedar en llibertat amb càrrecs.