Detenció

Presó per un dels lladres més actius del Vendrell, amb més de vint antecedents

Ha pres part en nombrosos robatoris en comerços de la ciutat

Petit respir pel comerç del Vendrell. Un dels lladres reincidents de la ciutat ha estat enviat a la presó pel jutjat de guàrdia del Vendrell. Els Mossos d'Esquadra l'havien detingut el passat dimecres 15 de juny, acusant-lo d'un robatori amb violència i dos robatoris amb força.

La detenció va ser el resultat d'una investigació iniciada el 31 de maig, quan es van produir dos robatoris amb força al comerç local. Amb poca estona de diferència, uns desconeguts van accedir de nit a dos establiments de l'avinguda del Baix Penedès. Van causar danys materials, i van sostraure diners en efectiu, a més de material informàtic i electrònic.

Conegut dels Mossos d'Esquadra pels seus antecedents

La investigació va conduir a un home de 27 anys que ja era conegut per la policia catalana pels seus nombrosos antecedents. Concretament, n'acumula més d'una vintena per delictes contra el patrimoni i usant la violència. En el moment dels robatoris, l'home vivia en una casa ocupada de la mateixa zona junt amb altres persones. 

Després de detenir-lo el passat dimecres, la investigació se centra ara en trobar les altres persones que estan implicades en els robatoris. Al detingut també se li atribueix un robatori amb violència i intimidació que va tenir lloc el 9 de juny al camí del Mas d'En Gual. En aquell cas, un ciutadà va resultar ferit per arma blanca.