Foto d'un detingut emmanillat.

El jutge envia a presó un monitor de Tarragona per un suposat abús a un menor

El detingut, de 38 anys, és veí dels barris de Ponent i és conegut per la seva vinculació al moviment veïnal i associatiu

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat dijous un veí de Tarragona com a suposat autor d'un delicte d'agressió sexual a un menor d'edat, segons ha informat el 'Diari de Tarragona'. El citat mitjà ha explicat que la policia catalana va citar l'arrestat a la comissaria de Campclar i allà va ser detingut, per uns fets que suposadament haurien tingut lloc a Tarragona i en dates recents.

Segons el mitjà, citant fonts judicials, l'home va passar a disposició judicial durant la jornada de divendres i el Jutjat d'Instrucció número 4 de Tarragona va decretar presó provisional comunicada i sense fiança per un suposat delicte d'abusos sexuals. En aquest sentit, l'arrestat va ingressar a la presó de Mas d'Enric del Catllar.

L'acusat dels fets, de 38 anys i resident als barris de Ponent de Tarragona, treballa com a assessor immobiliari, així com a monitor de nens i adolescents a l'Ajuntament de Vila-seca, segons ha explicat el 'Diari de Tarragona'. En aquest sentit, el citat mitjà assegura que és coordinador «d'un grup polític patriòtic a la ciutat de Salou».

Segons el mateix mitjà, el detingut col·labora, entre altres entitats, amb un centre religiós de la capital tarragonina. Així mateix, l'arrestat ha tingut vinculació amb altres formacions polítiques en el passat i ha format part del moviment veïnal i associatiu dels barris de Ponent de Tarragona.

La denúncia no té relació amb la seva feina a l'Ajuntament de Vila-seca

Segons fonts consultades pel 'Diari de Tarragona', el delicte del qual està acusat el detingut no té relació amb la seva feina a l'Ajuntament de Vila-seca, ja que és una denúncia que es va posar a Tarragona. En aquest sentit, el consistori vila-secà ha explicat en un comunicat que els suposats fets no es van produir en l'àmbit laboral ni al municipi de la Costa Daurada.

L'Ajuntament de Vila-seca no ha rebut cap comunicació oficial sobre la qüestió, motiu pel qual ha demanat informació sobre el cas per dur a terme les mesures necessàries.