Persones amb mascareta a Valls.

El lladre acusat de l'onada de robatoris al Barri Antic de Valls seguirà en presó preventiva

Va ser detingut el 4 de gener pels Mossos d'Esquadra

El jove delinqüent acusat d’haver robat en diverses botigues del Barri Antic de Valls a finals de 2020 seguirà en presó preventiva. Segons ha avançat el Diari de Tarragona, el processat també està acusat de dos fets delictius més comesos a la urbanització Mas Clariana a mitjans de novembre.

L'home, de 36 anys, va ser arrestat pels Mossos d'Esquadra al carrer dels Metges el passat 4 de gener després d'una onada de robatoris en comerços i cases particulars sense precedents a la capital de l'Alt Camp. Aquests fets delictius van causar una sensació d'inseguretat  latent a la zona, per la qual cosa l'Ajuntament de Valls van dur a terme una operació extraordinària amb diferents cossos de seguretat per tal de reforçar i definir un operatiu policial amb la finalitat d'acabar amb els robatoris.

L’Audiència, en la interlocutòria, indica que els robatoris poden comportar una pena superior als  2 anys de presó, i també està imputat per altres delictes, ja que en els darrers 6 mesos ha estat arrestat en 12 ocasions per delictes contra el patrimoni.

Per la seva banda, l'advocat defensor al·lega que l'acusat no té antecedents penals d’aquesta naturalesa i només una condemna, per un furt del 2019. Afegeix que els objectes robats no han estat localitzats i recorda que el processat és drogoaddicte.