Dos agents dels Mossos d'Esquadra en la detenció d'una persona

De robar un cotxe a Amposta a la presó: la fugida fallida d'un lladre en accidentar-se

El detingut, que portava cinc garrafes de gasoil sostret, va protagonitzar un incident similar recentment

La matinada del passat dissabte un individu amb un vehicle va ser detectat per la policia a Ulldecona circulant pels carrers del poble. En veure la seva presència, va fugir del control, però no va arribar gaire lluny, ja que va acabar patint un accident. 

En aquest últim incident, es va descobrir un seguit de delictes que havia realitzat. Un succés que, en ser jutjat, ha acabat amb l'individu a presó.

Del robatori d'un cotxe a accidentar-se

Els fets van succeir el passat divendres. Un home de 41 anys va robr un cotxe de l'aparcament d'un supermercat de la ciutat d'Amposta. Aquest, va ser detectat per la policia a Ulldecona la matinada de dissabte.

En aquesta localitat del Montsià, el lladre anava circulant pels carrers del poble i va fugir d'un control policial. L'escàpol, finalment, va ser enxampat en patir un accident amb el cotxe robat.

A l'interior d'aquest, els Mossos d'Esquadra van trobar cinc garrafes de 25 litres de gasoil. Aquestes les hauria robat a diversos camions estacionats al municipi d'Ulldecona.

El detingut ja va protagonitzar un episodi similar el passat dia 8 de febrer, quan després de sostreure un vehicle amb les claus del contacte posades a Amposta va acabar provocant una estona després un accident en ple centre de Tortosa abans d'abandonar el vehicle.

El jutjat de guàrdia d'Amposta ha decidit enviar-lo a la presó.