Instant en què els Mossos imposen la sanció als ocupants de la furgoneta aquest dissabte 21 de març de 2020 a Maçanet de la Selva.

A presó un veí del Vendrell que havia sigut detingut tres vegades per saltar-se el confinament

Els Mossos l'havien sancionat una desena de vegades | S'han detingut o denunciat 4 persones més les darreres hores

Un veí del Vendrell ha ingressat a presó aquest divendres, 24 d'abril, després de ser detingut tres vegades per part dels Mossos d'Esquadra per saltar-se el confinament. Prèviament, la policia catalana ja l'havia sancionat una desena de vegades. L'individu, de 25 anys i nacionalitat marroquina, va ingressar a presó aquest divendres. Segons fonts policials, l'arrestat va intentar mossegar a un policia a la mà durant la seva darrera detenció aquest dijous. Se l'acusa d'un delicte de trencament de condemna.

Paral·lelament, la Policia Local del Vendrell van col·laborar, la tarda aquest divendres 24 d'abril, en la detenció de dues persones que estaven amenaçant i intentant agredir agents dels Mossos. Finalment, aquestes dues persones van ser detingudes per la policia catalana.

Més tard, al voltant, de dos quarts de deu de la nit, la policia vendrellenca va identificar, durant un control policial, una persona que anava pel carrer sense un motiu justificat. Quan els agents van comprovar la seva documentació, van veure que l'individu tenia una ordre pendent de recerca i detenció. Per aquest motiu, l'home va ser detingut i se li van instruir diligències judicials. A més, també va ser denunciat per saltar-se el confinament.

Finalment, en un altre control policial a la carretera de Valls, la Policia del Vendrell va aturar un vehicle. En fer-li la prova d'alcoholèmia al conductor, de 48 anys, va donar un resultat positiu de 0,82 mg/l, triplicant la taxa d'alcohol permesa. Per aquest motiu, se li van instruir diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat viària i se'l va denunciar per incomplir l'estat d'alarma.