Un agent de policia del Vendrell.

Es produeixen fins a quatre incidents relacionats amb conductors beguts al Vendrell el cap de setmana

Dos dels casos han estat involucrats amb accidents

La Policia Municipal del Vendrell ha caçat fins a quatre persones conduint sota els efectes de l'alcohol durant aquest cap de setmana. Dos d'aquests casos han estat involucrats amb accidents que han tingut lloc a la via pública.

Quadruplicant la taxa d'alcohol permesa

El primer va tenir lloc el dissabte 23 d'octubre a la carretera de Barcelona, a les 19.42 hores. El 112 va rebre una trucada per una col·lisió entre dos vehicles. Tot i haver-hi només danys materials, el conductor i l'acompanyant d'un dels vehicles no estaven en condicions de fer el part perquè bevien alcohol

La policia va fer la prova d'alcoholèmia al conductor, amb un resultat que quadruplicava la taxa permesa. Per aquest motiu es van instruir diligències judicials per un possible delicte contra la seguretat del trànsit.

La matinada del diumenge 24 d'octubre hi va haver un altre accident, en aquest cas al polígon Les Mates. Un vehicle va patir una sortida de la via, topant amb un fanal, amb el resultat de tres persones ferides. El conductor mostrava símptomes evidents d'estar sota els efectes de les begudes alcohòliques i la policia va fer un atestat.

Dos casos més el diumenge

El tercer incident va tenir lloc el mateix diumenge al migdia, quan es va rebre un avís per una conducció temerària al carrer del Poniol. Quan la patrulla va arribar va veure el cotxe estacionat al final del carrer, amb el conductor parlant per telèfon a dins. Els agents van immobilitzar preventivament el cotxe quan van comprovar que el conductor estava sota els efectes de l'alcohol.

Finalment, a les 19.15 hores del mateix diumenge la policia va aturar un vehicle que feia una maniobra estranya al carrer del Margalló. Els agents van comprovar que el conductor no duia assegurança i la prova d'alcoholèmia va donar positiva. Per això es van instruir diligències per conducció sota els efectes de les begudes alcohòliques