Imatge de dos Mossos d'Esquadra d'esquena

Novetats en la causa que esquitxava a tres mossos: quatre persones detingudes

Els Mossos els han arrestat per malversació i tràfic de drogues

Continua el cas on es van veure tres mossos detinguts i suspesos de sou i feina a la Regió del Camp de Tarragona. La Divisió d'Afers Interns (DAI) dels Mossos d'Esquadra ha detingut aquest dijous quatre persones més, un d'ells un agent en excedència, per malversació i tràfic de drogues. 

Un nou cop intern al tràfic de drogues de la policia catalana, en una investigació que porta el jutjat d'instrucció número 3 de Reus. El cas està sota secret de sumari. 

Quatre detinguts més, un d'ells agent

Malversació i tràfic de drogues. Aquests són els delictes pels quals s'han detingut aquest dijous quatre persones, una d'elles agent en excedència, dels Mossos d'Esquadra. És la continuació de la mateixa causa que ja esquitxava tres policies més, que van ser detinguts a Tarragona per malversació de secrets i falsedat de document públic.

Llibertat amb càrrecs 

El magistrat del jutjat d'instrucció número 3 de Reus deixava en llibertat amb càrrecs els tres mossos d'Esquadra detinguts a Tarragona. La causa està oberta pels delictes de malversació i falsificació de document públic. Tots tres es van acollir al seu dret a no declarar. Hauran d'estar a disposició del jutjat sempre que siguin requerits.

La Divisió d'Afers Interns (DAI) dels Mossos s'encarregava del cas com a policia judicial i va fer les detencions a Tarragona, tot i que el cas té també vincles amb Sabadell i hi va intervenir la Policia Nacional.

La DAI va obrir un expedient disciplinari als tres agents i se'ls va suspendre de funcions i de sou com a mesura cautelar.