Imatge de retencions a l'Ap-7 al seu pas pel terme municipal de Tarragona

Retiren el camió bolcat aquest matí a l'AP-7 a TGN i reobren un carril a la circulació

La situació encara no s'ha normalitzat i hi ha circulació lenta i retencions a la carretera

Matí complicat aquest dissabte a la xarxa viària tarragonina, al seu pas pel terme municipal de Tarragona, a causa de l'accident d'un camió a l'AP-7, que ha quedat travessat a la via i ha provocat cues i retencions a la citada via, així com a l'A-7 i a l'N-340. Abans de les dues de la tarda, els serveis d'emergències han pogut retirar parcialment el vehicle accidentat i reobrir un dels carrils de la citada via en sentit nord.

Cal recordar que l'accident ha tingut lloc a les vuit del matí i que l'afectació viària total en direcció Barcelona s'ha allargat més de cinc hores, fent-se desviaments cap a l'A-7 per la sortida 33. La incidència ha provocat de retruc congestions en sentit sud a l'AP-7, ja que s'han hagut de tallar dos carrils, i també a l'A-7 i a l'N-340, les vies que han recollit el trànsit.

A hores d'ara, a l'AP-7 hi ha un carril obert en sentit nord i un carril tancat, de tres, en sentit sud.

L'AP-7 tallada a Tarragona en sentit nord durant cinc hores

Cal recordar que els fets s'han produït al voltant de les vuit del matí, quan el camió, que circulava en sentit Barcelona, ha bolcat i ha quedat travessat. Això ha provocat el tall total de la via en sentit nord i el tall parcial en direcció sud. Les afectacions viàries han provocat retencions de fins a set quilòmetres a l'N-340 i fins a sis quilòmetres a l'AP-7.

L'accident ha provocat ferides menys greus al conductor del vehicle, que ha estat evacuat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en ambulància a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. També s'han mobilitzat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i quatre dotacions dels Bombers, que han fet tasques de neteja a la calçada.