Un agent de la policia local del Vendrell.

Es repeteix: nova nit de robatoris al comerç del Vendrell

Una acadèmia i un establiment del Tancat pateixen destrosses i un robatori amb força

No és ni el primer, ni el segon, ni el tercer cop que passa. Diversos comerços del Vendrell han patit desperfectes la passada nit del 30 de maig quan han intentat accedir al seu interior per cometre un robatori. Aquesta vegada, els establiments afectats han estat una acadèmia i un servei tècnic situats al barri del Tancat.

En un dels casos, el de l'acadèmia de l'avinguda del Baix Penedès, el robatori s'ha pogut consumar. Els responsables van veure al matí que els havien rebentat el vidre i el pany per entrar a l'interior. A dins estava tot regirat i s'havien endut tauletes i ordinadors portàtils.

A l'altre establiment, un servei tècnic situat al carrer de Sant Xavier, els lladres no han pogut entrar. Tot i això, la persiana exterior estava forçada i els propietaris no la podien obrir. Des de la policia local afirmen que es tracta d'un intent de robatori i s'ha presentat també denúncia.

Els robatoris o intents de robatoris nocturns a comerços del Vendrell són habituals els últims mesos. A principis de maig, la policia ja va detenir tres joves que havien fet danys a diferents establiments quan intentaven forçar-los. L'última junta de seguretat local ja va confirmar que aquests delictes havien pujat el 2021.