Dos agents de la Guàrdia Civil amb una narcollanxa a l'interior del remolc d'un camió a les Terres de l'Ebre

La història es repeteix a les Terres de l'Ebre: nova 'narcollanxa' amagada en un camió

L'embarcació fa dotze metres d'eslora i duia tres motors d'alta potència

La història es repeteix a les Terres de l'Ebre. Una 'narcollanxa', un camió de gran tonatge i la Guàrdia Civil protagonitzen de nou un succés a les comarques ebrenques.

El passat 8 de març, durant un operatiu especial a la zona del Delta de l'Ebre per l'augment de fets relacionats a desembarcaments d'haixix, es va enxampar un camió de gran tonatge amb semiremolc.

El vehicle pesant circulava per la TV-3435 entre les localitats d'Amposta i Deltebre i va aixecar sospites de la Guàrdia Civil. Per aquest motiu, es va aturar al camió i identificar el conductor, un individu de nacionalitat espanyola.

En ser aturat, estava nerviós i deia desconèixer la càrrega que transportava. Un fet que s'afegia a la contradicció d'origen i destí que anava dient. Per tot plegat, es va decidir obrir el remolc.

Els agents van trobar una embarcació semirígida de grans dimensions, propera als 12 metres d'eslora, de les denominades 'narcollanxes', que anava equipada amb tres motors nàutics d'elevada potència i sobre la qual hi havia una gran quantitat de garrafes de gasolina.

El fet de tenir una d'aquestes embarcacions és constituent d'un delicte de contraban. Per això es va procedir a la detenció de l'individu, que va obtenir la llibertat amb càrrecs del jutjat de guàrdia de Tortosa.

L'embarcació va ser requisada per la Guàrdia Civil. L'equip territorial de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil es va encarregar de els diligències d'investigació.