Imatge de l'helicòpter dels Bombers durant un rescat de muntanya

Rescaten una dona amb el turmell trencat als Gorgs de la Febró

Els Bombers van fer diverses gestions en zones de muntanya durant el dissabte

Els Bombers de la Generalitat han tingut un dissabte mogut atenent 14 rescats en moltes zones populars per practicar esports en família o de baixa intensitat. Dins d'aquests incidents de muntanya, a les comarques de Tarragona en destaca un a la zona dels Gorgs de la Febró.

Segons indiquen els Bombers, a un quart d'una del migdia es va rebre l'alerta per un incident en aquesta zona del Baix Camp. L'avís es feia perquè una dona s'havia trencat el peu  mentre caminaven. Els serveis d'emergències activaven dues dotacions dels Bombers, l'helicòpter dels GRAE i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) activava una ambulància  que es quedava al Parc de Bombers de Valls. 

Als volts de l'una, els bombers van poder accedir fins al lloc on es trobava la dona ferida i van confirmar que tenia el turmell fracturat. En acabar d'executar les tasques de rescat, es va traslladar la dona fins on l'esperava l'ambulància per ser traslladada i avaluar la fractura al turmell dret.

Durant el dissabte, a més d'aquest rescat al Baix Camp, els Bombers també van participar en altres serveis de muntanya. Un d'ells va ser al municipi de Cornudella de Montsant, per una dona ferida a la zona del turmell  i no es podia accedir amb l'ambulància pel terreny irregular que hi havia.

Un altre es va fer a l'àrea recreativa forestal del Montmell, on un home va relliscar i quan es va intentar aguantar agafant-se d'una corda, li va caure una pedra a sobre. En aquest cas, es dona suport al SEM per arribar al lloc dels fets. 

També va haver-hi un a la comarca de la Ribera d'Ebre. Una dona circulava amb bicicleta pel camí que connecta Darmós  i Móra la Nova i va caure de cara. També es va donar suport al SEM per arribar al lloc dels fets i localitzar la ciclista ferida.