Imatge del moment del rescat dels Bombers d'una persona ferida als Masos de Conesa

Un gran ensurt: cau en una via ferrada i queda penjat d'un arbre a l'Alt Camp

L'home estava al terme municipal de Figuerola del Camp i en va sortir il·lès

L'incident va acabar en un gran ensurt, però es van viure moments complicats al terme municipal de Figuerola del Camp. Els serveis d'emergències van rebre l'alerta a un quart de deu de la nit d'aquest dimecres, per un home que havia quedat atrapat  en caure mentre feia una via ferrada a la localitat de l'Alt Camp. En el desafortunat accident, l'home va quedar penjat d'un arbre en caure.

Per aquest motiu, es van activar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb el suport del Grup d'Actuacions Especials (GRAE). Segons les informacions facilitades pel cos, la persona que havia donat l'avís explicava que havia caigut a la zona del Saltant de l'Aigua, un dels punts per on passa la via ferrada pel Tossol Gros de Miramar. Afirmava que estava bé i il·lès després de la caiguda, però havia quedat atrapat i penjat en un arbre.

En arribar els bombers, es va iniciar la recerca  de l'home, que va ser trobat a tocar de les deu de la nit, en concret, a les 21.57 hores. Ja localitzat l'accidentat, es va iniciar l'operatiu per treure'l. Per aquest motiu es va fer una instal·lació de cordes i se'l va poder rescatar. 

Un cop en una zona segura, se li va fer una exploració  per comprovar que estava bé i no tenia cap afectació causada per la caiguda i quedar atrapat a l'arbre. Les primeres revisions van determinar que estava il·lès  i no tenia cap problema greu. Un cop tot correcte, se'l va acompanyar fins a la zona on tenia el vehicle perquè pogués tornar a casa.