Imatge d'arxiu d'un rescat dels Bombers

Rescaten dos excursionistes ferits a la Febró i Capafonts

Una dona i un home van ser traslladats als hospitals de Reus i Tarragona

Tarda moguda per als Bombers de la Generalitat, la d'aquest dimecres, 19 d'agost. Dues persones van resultar ferides mentre feien una excursió en diferents punts de les Muntanyes de Prades, i van haver de ser rescatades. Els dos rescats van tenir lloc al voltant de les dotze del migdia del dimecres.

El primer rescat va ser el d'una dona de 67 anys que caminava per la zona de les Tosques de Capafonts, va patir una relliscada i va caure a la llera del riu Brugent. A conseqüència de la caiguda, d'uns dos metres, la dona va patir contusions a les cames, no va poder continuar la caminada i va necessitar ser rescatada. Els Bombers van enviar una dotació i van rescatar la dona, que va ser traslladada en ambulància a l'Hospital Sant Joan de Reus. 

El segon rescat va ser el d'un home de 64 anys que feia una excursió als gorgs de la Febró. Durant la caminada, l'home es va marejar, va perdre la consciència i va caure a l'aigua. Per aquest motiu, els Bombers van activar una dotació terrestre i també l'helicòpter. Després de ser rescatat pels Bombers, l'home va ser evacuat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.