L'helicòpter de rescat a la zona de la Cova Foradada a Calafell

Rescaten amb l'helicòpter un home gran a la zona de la Cova Foradada de Calafell

S'ha hagut d'activar l'helicòpter perquè no podien accedir al lloc de l'incident

Nou rescat per un excursionista  ferit a Calafell  en pocs dies. El passat 31 de març, s'activava l'operatiu per fer un rescat de muntanya a la zona de la Talaia, després que una dona rellisqués i quedes ferida sense poder continuar la marxa. Aquest diumenge, 4 d'abril, també s'han hagut d'activar els equips d'emergències per fer un rescat al municipi del Baix Penedès. 

Els serveis d'emergències han rebut l'alerta per l'accident d'una persona a la zona de la Cova Foradada de Calafell. Aquest és un lloc transitat habitualment per passejar i fer excursions, ja que no hi ha gaires dificultats, però en alguns dels trams hi ha risc d'accidentar-se.

Una persona d'avançada edat s'accidentava aquest migdia i no podia moure's. Tot i no presentar ferides de gravetat, davant la impossibilitat d'arribar al lloc amb vehicles de rescat, s'ha hagut d'activar l'helicòpter  per evacuar l'accidentat. La Policia Local, els Bombers i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), s'han activat per participar en l'operatiu.