Imatge del moment del rescat dels Bombers d'una persona ferida als Masos de Conesa

Rescaten un mosso d'esquadra ferit en caure per un talús en un operatiu al Priorat

El cos policial català ha volgut agrair l'actuació al SEM i a Bombers

Un operatiu dels Mossos d'Esquadra al Priorat es va complicar per un incident amb un agent. Segons han informat la policia catalana, l'actuació s'estava fent en una zona de difícil accés al terme municipal de Cabacés quan ha succeït l'accident.

Des del cos policial s'ha volgut agrair l'actuació dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Caiguda per un talús del Priorat

El servei d'emergències rebia l'alerta als voltants de les cinc de la tarda d'aquest dijous, 10 de juny. Segons informen els Bombers, l'agent dels Mossos d'Esquadra va caure per un terraplè  de desenes de metres de fondària. En concret, d'uns 35 metres.

L'incident va succeir a la zona del barranc de Cavaloca. L'agent estava conscient però, en conseqüència de la caiguda, s'havia fet ferides greus en un dels genolls.

Els Bombers van activar el dispositiu de rescat  amb dues dotacions terrestres i l'helicòpter amb els membres del Grup d'Actuacions Especials (GRAE). Tot i això, no es va necessitar el servei del mitjà aeri.

El cos que anava en les unitats terrestres va poder accedir fins al lloc on estava la persona ferida. Un cop assegurat i immobilitzat, se'l va transportar fins a peu de carretera on estava el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) amb l'ambulància. 

Els professionals sanitaris van traslladar el mosso d'esquadra ferit fins a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre. L'operatiu dels Bombers de la Generalitat va durar als voltants d'una hora i mitja.