Imatge dels serveis d'emergència en el rescat d'una noia accidentada a una zona rocosa al Fortí de la Reina, a Tarragona

Rescaten una noia accidentada a una cova del Fortí de la Reina de Tarragona

L'assistència només era possible des del mar

Amb l'arribada de l'estiu s'ha incrementat la presència de gent a les zones costaneres de les comarques tarragonines. Arran d'aquest fet, però, hi ha un augment d'accidents al litoral i la consegüent actuació de Salvament Marítim o la Creu Roja.

Aquest matí, s'han hagut d'activar els serveis d'emergències per una noia accidentada a la costa de Tarragona. En concret, l'incident ha succeït a la platja del Miracle, a la zona del Fortí de la Reina

Segons han informat des de Salvament Marítim, l'accident ha estat en una cova en aquesta zona de la platja tarragonina i el rescat només podia ser per mar.  Per aquest motiu s'han activat les embarcacions LS Calipso de la Creu Roja, la Salvamar Fomalhaut de Salvament Marítim, una moto d'aigua i l'helicòpter l'Helimer 221.

La noia hauria caigut i s'ha fracturat la tíbia i el peroné. Finalment, se l'ha pogut evacuar fins al Nàutic de Tarragona.


L'assistència de Salvament Marítim a Tarragona

Durant l'estiu passat, Salvament Marítim van fer diverses actuacions en embarcacions d'esbarjo a Tarragona. En total es van fer 79 assistències en situació d'emergència. 

Arran d'aquests incidents a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre s'ha fet una campanya per prevenir accident i millorar la seguretat de les activitats nàutiques.