Els serveis d'emergències en un rescat a la platja de Tamarit

Rescaten una persona que no podia sortir de l'aigua a la platja de Tamarit

Els Bombers han comprovat que es poden tenir problemes importants per retornar a la platja pel corrent

La platja de Tamarit de Tarragona ha estat escenari d'un gran desplegament del servei d'emergències. El telèfon del 112 ha sonat alertant que hi havia una persona que no podia sortir de l'aigua i arribar fins a la zona de la sorra. 

En aquest sentit, als voltants de dos quarts de cinc de la tarda, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat han anat fins al lloc de l'incident. Amb ells també hi han participat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Creu Roja. 

Afortunadament, s'ha pogut efectuar el rescat aquàtic i portar a la persona atrapada fins a la sorra. Ha estat evacuada conscient fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.


Els Bombers de la Generalitat han fet comprovacions del corrent del mar. Aquesta situació no és el primer cop que succeeix i, segons informa el cos, la setmana passada van actuar en un servei semblant. 

En conseqüència del corrent, es poden tenir problemes importants per retornar a la platja i, sense aletes, pot no ser factible tornar a la sorra de la cala Tamarit.